Wie wij zijn


Mind The Gap & Co. bestaat sinds 2013 en wordt gevormd door 2 ervaren partners, omringd door een netwerk van zelfstandige ondernemers. Onze passie is organisaties boven de middelmaat uit te laten stijgen. Wakker schudden, inspireren en mensen in staat stellen om boven zichzelf uit te groeien en goede ideeën te laten slagen. En dan samen trots te kunnen te zijn op het team dat zij vormen. Zulke organisaties willen wij helpen bouwen. En we zijn gedreven om zo vooral actief bij te dragen aan het succes van maatschappelijk relevante organisaties.


Wat ons ook verbindt is onze kijk op organisaties, mensen, procesgericht werken en succesvol veranderen (zie ook Onze Visie):

   - Organisaties kunnen zich onderscheiden door zich op een gedisciplineerde manier te richten op

     wat echt van belang is.

   - Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van elke organisatie. Wanneer mensen weten waarvoor zij

     doen wat ze doen, dragen alle obstakels en hindernissen bij aan een cultuur gericht op

     samenwerking en het bereiken van hun doel.

   - Duurzame, inherente kwaliteit van producten en dienstverlening vindt altijd zijn oorsprong in

     procesgericht werken, de goede dingen goed doen en continue prestatieverbetering.

   - Duurzame veranderingen kunnen succesvol worden geïmplementeerd met een heldere visie en

     facilitering vanuit het leiderschap, en vakbekwame, diverse en elkaar aanvullende medewerkers 

     (zie Onze Aanpak).

Wij willen werken met organisaties die zelf ook gedreven zijn om de prestaties te verbeteren. 

Burgers, cliënten, patiënten, klanten, medewerkers, de samenleving, leveranciers; alle stakeholders profiteren wanneer overheids-, gemeentelijke en not-for-profit organisaties onderscheidend presteren. Zij kunnen immers meer doen met dezelfde financiële middelen.


Wij dragen bij aan zowel visie, richting en inspiratie, als aan transparantie, stuurinformatie, eigenaarschap en aanspreekbaarheid op resultaten. De rol van regisseur die wij met deze insteekt in opdrachten vervullen, combineren we vaak met die van verbinder: vertaalslagen maken, management en medewerkers binden en verbinden met strategische planning, ontwikkeling van beleid en kaders, monitoring en evaluatie. Maar ook bruggen bouwen tussen bestuur, directie, management, medewerkers en overige belanghebbenden en partners, ten behoeve van de doelmatige sturing op projecten, processen en dienstverlening.


Zo zorgen we ervoor dat dienstverlening beter wordt, processen versnellen, doorlooptijden korter worden en projecten worden afgerond binnen de afgesproken tijd, budget en requirements. Als wij succesvol zijn slaat onze manier van werken aan binnen de organisatie van onze opdrachtgever en maken we onszelf overbodig. Wij zijn trots wanneer wij managers en medewerkers een spiegel voor kunnen houden en kunnen inspireren en uitdagen om zelf de weg richting continue prestatieverbetering voort te zetten. 


Wij willen onderdeel zijn van wat organisaties duurzaam beter maakt en van wat managers en medewerkers binnen die organisaties drijft om de prestaties te verbeteren. Dat is wat ons drijft.ICT Regie   


Verbetering van processen en samenwerking binnen en tussen organisaties zonder de inzet van informatievoorziening is bijna ondenkbaar geworden. Toch blijken technologie en ICT, paradoxaal, een relatief onbelangrijke rol te spelen in het onderscheidend presteren van organisaties. Veel organisaties besteden veel tijd en energie aan het implementeren van nieuwe ICT-systemen en infrastructuren, maar tot ‘automatische’ prestatieverbetering leidt dit niet. Effectieve inzet van ondersteunende informatietechnologie vereist evenwichtige aandacht voor organisatie, processen, mensen en technologie. 

Op dat gebied hebben wij in de loop der jaren veel kennis en ervaring verzameld.

Onze contactgegevens:
WELKOM OP MINDTHEGAP&CO.NL! 


Mind The Gap & Co. is gespecialiseerd in regie op het raakvlak van bedrijfsprocessen en informatievoorziening.


We helpen opdrachtgevers met organisati vraagstukken, bedrijfsvoering en regie, of het nu gaat om processen, projecten en programma's of informatiemanagement en 

-technologie. We helpen om valkuilen te vermijden, 

risico’s te beheersen en resultaat te boeken.


We willen onderdeel zijn van wat organisaties beter maakt en van wat managers en medewerkers binnen 
die organisaties drijft om de prestaties te verbeteren. 

Dat is wat ons drijft.

PARTNERS


Wij werken uitsluitend samen met gekwalificeerde consultants, interim- en projectmanagers die met hun jarenlange ervaring op hun vakgebied hun sporen hebben verdiend in management, de begeleiding van organisatieveranderingstrajecten of (ICT) regie. Sterke persoonlijkheden, die klantgericht en praktisch zijn ingesteld, het vertrouwen van onze opdrachtgevers verdienen en bevlogen hun werk doen.


CONTACT


Adres

Mind The Gap & Co. BV

Stadtswerf

V.O.C.-Plein 34

3024 SV  Rotterdam


Telefoon

+31 6 30897476


e-mail

service@mindthegap-co.nl